Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite

Hello, doresc sa particip la o licitatie organizata de ANAF (executari silite) insa vreau sa stiu mai multe detalii despre starea bunului (utilaj) . In anuntul publicat de ANAF nu scrie decat ca se afla in stare buna . Inainte sa sun la numarul lor de telefon as dori sa stiu daca este un drept al meu sa primesc informatii suplimentare despre bunul respectiv sau trebuie sa ma multumesc doar cu informatia "stare buna".
Fiind vorba de o institutie de stat ma astept sa mi se inchida telefonul in nas asa ca vroiam sa ma documentez putin inainte. Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Participare licitatie bunuri executate Cartman Cartman Buna ziua, as dori sa aflu cum pot participa la o licitatie a bunurilor executate, avand in vedere ca, de la un executor cu care am discutat telefonic nu am ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere in acest caz? - executorul refuza sa imi dea informatii akyla akyla doresc sa achizitionez un apartament scos la licitatie. am citit ca este mai bine sa cer informatii suplimentare de la executorul judecatoresc prin email. mi-a ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica anaf, se plateste tva sau nu? ScarfaceX ScarfaceX Buna Urmeaza sa particip la o licitatie publica pt un imobil, organizata de ANAF. In publicatia de vanzare apare pretul in RON-i cu specificatia: Exclusiv ... (vezi toată discuția)