Buna ziua, as dori sa aflu cum pot participa la o licitatie a bunurilor executate, avand in vedere ca, de la un executor cu care am discutat telefonic nu am aflat nici un fel de informatie, trebuie discutat cu un reprezentat al institutie pagubite de catre debitor?
Ce trebuie facut mai exact sa pot participa si daca sunt anumite informatii, detalii pe care ar trebui sa le cunosc inainte de a ajunge efectiv la aceea licitatie?
Cautati in orice motor de cautare REGISTRUL ELECTRONIC DE PUBLICITATE A VANZARII BUNURILOR SUPUSE EXECUTARII SILITE.
Acesta este site-ul oficial in care sunt afisate publicatiile de vanzare ale bunurilor supuse executarii silite.
In cuprinsul publicatiei de vanzare vor fi cuprinse toate detaliile necesare.
In principiu, pentru participarea la licitatie este necesar sa consemnati in contul indicat in publicatie, o garantie de 10% din valoarea bunului licitat si sa depuneti la biroul executorului o oferta de cumparare.
Bun, am inteles partial, vroiam sa stiu ce se intampla cu cei 10% garantie in cazul in care nu castig licitatia si ati spus ca trebuie sa depun o oferta la BEJ , de unde stiu ca cineva imi depaseste oferta sa pot supralicita , sau cum se desfasoara mai exact aceasta licitatie, este intr-o incapere cu mai multi potentiali ofertanti sau doar trimit oferte catre BEJ si dansul decide la final cine a castigat licitatia?