avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Participare licitatie bunuri executate
Discuție deschisă în Executare silită

Participare licitatie bunuri executate

Buna ziua, as dori sa aflu cum pot participa la o licitatie a bunurilor executate, avand in vedere ca, de la un executor cu care am discutat telefonic nu am aflat nici un fel de informatie, trebuie discutat cu un reprezentat al institutie pagubite de catre debitor?
Ce trebuie facut mai exact sa pot participa si daca sunt anumite informatii, detalii pe care ar trebui sa le cunosc inainte de a ajunge efectiv la aceea licitatie?

Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cartman , utilizator 11:30, 22 Octombrie 2015
Cautati in orice motor de cautare REGISTRUL ELECTRONIC DE PUBLICITATE A VANZARII BUNURILOR SUPUSE EXECUTARII SILITE.
Acesta este site-ul oficial in care sunt afisate publicatiile de vanzare ale bunurilor supuse executarii silite.
In cuprinsul publicatiei de vanzare vor fi cuprinse toate detaliile necesare.
In principiu, pentru participarea la licitatie este necesar sa consemnati in contul indicat in publicatie, o garantie de 10% din valoarea bunului licitat si sa depuneti la biroul executorului o oferta de cumparare.
Bun, am inteles partial, vroiam sa stiu ce se intampla cu cei 10% garantie in cazul in care nu castig licitatia si ati spus ca trebuie sa depun o oferta la BEJ , de unde stiu ca cineva imi depaseste oferta sa pot supralicita , sau cum se desfasoara mai exact aceasta licitatie, este intr-o incapere cu mai multi potentiali ofertanti sau doar trimit oferte catre BEJ si dansul decide la final cine a castigat licitatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa particip la o licitatie ContSters72658 ContSters72658 As dori sa particip la o licitatia unei executari silite al unui imbil situat intr-un bloc.Suma de 10% pentru participare se calculeaza din suma initiala a ... (vezi toată discuția)
Cumparand un imobil de la un executor judecatoresc care este procedura de achizitie???si in cat timp se finalizeaza contractul de vanzare comparare??ce suma se plateste la executor ca onorariu?? Nicola2008 Nicola2008 Buna seara Ad dori sa achizitionez un imobil prin licitatie judiciara sau direct de la un executor. Care este procedura si cat timp dureaza actele de ... (vezi toată discuția)