Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in strainatate - ce conditii trebuie sa indeplinesc?

As dori sa știu dacă îmi pot desfășura activitatea de Persoana Fizica Autorizata în Austria. Lucrez în servicii web, mai precis construcție și programare de pagini web.

In caz ca se poate trebuie sa emit un alt tip de factura sau trebuie sa ma interesez la camera de comerț din aceasta zona.

Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 20:24, 15 Martie 2013
va inregistrati in Registrul Operatorilor Intracomunitari si eu cred ca va mai trebuie formularul A1 pe care ar trebuie sa vi l ceara austriacul in rest e raspunderea lui.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de constructii - contract prestari servicii in italia alesssandra13 alesssandra13 Firma de constructii urmeaza sa desfasoare o lucrare in domeniul constructiilor in Italia. Ma intereseaza ce pasi ar trebui sa urmeze pentru a lucra cu forme ... (vezi toată discuția)
Tva maryannaduicu maryannaduicu buna ziua, am o mare problema cu tva-ul intracomunitar societatea x presteaza servicii catre o institutie publica din romania, dar serviciile sunt prestate in ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura (persoana fizica) pentru prestari servicii online? Cromato25 Cromato25 Am o pagina web unde prestez servicii online (nu magazin online), prestez servicii gen pozitionare web, promovare online, promovare web, etc...si sunt persona ... (vezi toată discuția)