Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare subventii APIA

PFA cu activitate cultivarea cerealelor, care aprimit in anul 2010 fonduri nerabursabile prin masura 112 si incaseaza subventii APIA. Stabilirea impozitului se face in sistem real, aceste fonduri si subventii sunt sau nu impozabile? Eu am scazut cheltuielile din ele si am platit impozit pe venit.

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)
Pfa cu activitate agricola Miky73 Miky73 veniturile primite de un PFA in domeniul agricol de la APIA si FONDURI NERAMBURSABIL sunt impozabile cu cota de 16% ?Cum se inregistreaza pe declaratia 200?:\"> (vezi toată discuția)
Calcul impozit pe venit pfa cata_1970 cata_1970 Am o intreprindere individuala care se ocupa de agricultura: In 2012 am primit subventii de la APIA in valoare de 3000 lei si fonduri nerambursabile pe masura ... (vezi toată discuția)