avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... decontare transport auto - document justificativ
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

decontare transport auto - document justificativ

buna ziua!
pentru a putea deconta transport auto unui angajat care se deplaseaza cu autoturismul personal la o actiune in interes de serviciu, pe langa ordinul de deplasare emis de institutie, vizat si semnat la destinatie, se solicita bonul fiscal pentru deconatrea cheltuielii cu carburantul.
se pleaca de la suma rezultata din formula matematica: km * 7,5%* pret/litru carburant.
intrebarea mea este: valoarea bonului fiscal trebuie sa fie cel putin egala sau mai mare decat valoarea rezultata din formula matematica sau se poate lua reper doar pretul pe litru carburant?
multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:07, 20 Martie 2013
Nu are importanta valoarea bonului sau mai bine zis cat a alimentat( putea sa mai aiba in rezervor sau putea sa-si umple rezervorul). I se va deconta atat cat iese din calcul si trebuie sa fie inscris pe ordinul de deplasare ca aceasta (deplasarea) se face cu auto propriu .
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in interes de serviciu nicucont nicucont Daca angajatul se deplaseaza cu autoturismul proprietate personala este obligatorie atasarea unui bon fiscal de combustibil la ordinul de deplasare demis in ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala arimia arimia Ma intereseaza daca la intoarcerea din delegare in afara localitatii, la decontarea cheltuielilor de transport cu autoturism proprietate personala, persoana ... (vezi toată discuția)
Decont delegatie auto personal Dana120 Dana120 La decontarea unei delegații cu auto personal în limita a 7,5 l la 100 de km valoarea bonului de carburant poate să fie mai mică decât suma decontată? (vezi toată discuția)