avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Contabilitate- economist pot semna raportarile ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Contabilitate- economist pot semna raportarile financiare PFA

Buna seara, sunt economist inregistrat la registrul comertului pot sa tin contabilitate pt. pfa, ii, care depasesc cifra de afaceri 35 000 euro. Stiu ca pt. firme care depasesc cifra de afaceri 35 000 euro nu pot sa tin contabilitate.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: miki72 , utilizator 18:35, 27 Mai 2013
Limitarile referitoare la evidenta contabila tinuta de o P.F.A. avand ca titular un economist care nu e membru C.E.C.C.A.R. pentru parteneri cu cifra de afaceri de peste 35.000 euro sunt mentionate in legea privind societatile comerciale.

In reglementarile privind P.F.A., I.I., I.F. nu e mentionat nimic in acest sens.

Deci, consider ca puteti colabora cu parteneri de acest fel fara a fi restrictionat de cifra de afaceri.
sunt economist si momentan sunt in somaj. Ma intereseaza daca pot tine contabilitatea la o firma cu cifra de afaceri sub 35000 eur si ce ar trebui sa fac pentru aceasta sa nu pierd somajul(mai am cateva luni)
multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma contabilitate Costi1989 Costi1989 O firma cu cod CAEN 6920 cati angajati trebuie sa aiba?Cum ar arata organigrama? Care este modul de organizare şi conducere a contabilităţii şi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate cmi dena71 dena71 Buna ziua Imi poate spune cineva daca eu ca PFA pot sa tin evidenta la un cabinet medical individual . Stiu ca nu pot pentru firme care depasesc cifra de ... (vezi toată discuția)
Economist neremunerat poate tine contabilitate srl < 35.000 eur? Cleo_P Cleo_P Buna ziua, Ca economist am dreptul sa tin contabilitatea unui SRL cu cifra de afaceri < 35.000 EUR, daca nu sunt angajatul firmei, daca firma nu ma ... (vezi toată discuția)