Buna seara, sunt economist inregistrat la registrul comertului pot sa tin contabilitate pt. pfa, ii, care depasesc cifra de afaceri 35 000 euro. Stiu ca pt. firme care depasesc cifra de afaceri 35 000 euro nu pot sa tin contabilitate.
Limitarile referitoare la evidenta contabila tinuta de o P.F.A. avand ca titular un economist care nu e membru C.E.C.C.A.R. pentru parteneri cu cifra de afaceri de peste 35.000 euro sunt mentionate in legea privind societatile comerciale.
In reglementarile privind P.F.A., I.I., I.F. nu e mentionat nimic in acest sens.
Deci, consider ca puteti colabora cu parteneri de acest fel fara a fi restrictionat de cifra de afaceri.
sunt economist si momentan sunt in somaj. Ma intereseaza daca pot tine contabilitatea la o firma cu cifra de afaceri sub 35000 eur si ce ar trebui sa fac pentru aceasta sa nu pierd somajul(mai am cateva luni)
multumesc anticipat
Contabilitate cmi
dena71
Buna ziua
Imi poate spune cineva daca eu ca PFA pot sa tin evidenta la un cabinet medical individual . Stiu ca nu pot pentru firme care depasesc cifra de ... (vezi toată discuția)