Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intretinere/Vanzare

Buna ziua. As dori niste sfaturi in urmatoarea problema.Am o matusa(sora mamei) care ar vrea sa-mi dea casa ei printr-un contract(intretinere,vanzare-cumparare,uzufrut..ecc)..problema este ca nu stiu ce fel de contract este mai bine pentru mine(fara sa am dureri de cap) tinind cont ca matusa mea isi schimba ideea de la o zi la alta..se poate intampla ca dupa 10 ani de intretinere sa revoce contractul ! Cum se poate face ca sa fie bine si pt ea si pt mine??? Multumesc in anticipo pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 10:08, 25 Martie 2013
#-o
Cel mai simplu ar fi sa cuprindeti in forma scrisa exact realitatea, astfel, daca platiti acel teren incheiati contract de vanzare cumparare, daca nu il platiti -contract de donatie, daca va obligati sa o intretineti pe matusa contract de intretinere ... si lista ar putea continua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacat testamentul? Îngrijesc pe mătușa mea,sora ... anasantes34 anasantes34 Poate fi atacat testamentul? Îngrijesc pe mătușa mea,sora mamei,care nu are soț și nici copii și este în vârstă.Ea a mai avut 2 surori,care au ... (vezi toată discuția)
Mostenire calin felicia calin felicia As vrea ca sa renunt la o donatie a unui apartament si sa fac un contract de vanzare cumparare? Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Mostenire sau donatie? Inetta Inetta Buna ziua Am un unchi si o matusa(sot si sotie) care doresc sa lase mostenire toata averea fetitei noastre minore de sapte ani.Mentionez ca ei nu au copii,dar ... (vezi toată discuția)