avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Buna ziua, daca am un angajat cu contract de munca pe perioada determinata, 3 luni pt derularea unu proiect, si pe 15 martie se incheie contractul, cand l-am transmis in revisal la angajare am specificat data de 15 martie ca se termina, la sf contractului trebuie sa fac iarasi revisal si sa-i incetez contractul cu data de 15 martie, el nu inceteaza de drept, cum l-am specificat la inceperea contractului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 25 Martie 2013
Ba da, inceteaza de drept.
Art. 56 din Codul Muncii
i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;

sau poate mai mult va intereseaza alin.2 al art.56
(2) Pentru situatiile prevazute la alin. (1) lit. c)-j), constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.

Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
@ mihaelahory


Chiar daca inceteaza de drept , constatarea incetarii se face prin decizie scrisa a angajatorului ... incetarea se compelteaza si se transmite in REVISAL la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu durata determinata DRAGFLO DRAGFLO DUPA EXPIRAREA CONTRACTULUI CU DURATA DETERMINATA TREBUIE SA FAC INCETAREA SI IN REVISAL SAU EL INCETEAZA DE LA SINE DEOARECE AM TRECUT DATA INCETARII (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Imi spuneti si mie va rog frumos daca am un contract pe perioada determinata dupa data de 14.06.2012-14.09.2012,decizia de incetare o fac ,56 cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este corect cum procedez : - cim determinat 02.04.2012 - 30.06.2012, in revisal la data incetare trec 30.06.2012. ... (vezi toată discuția)