avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere auto cu numere rosii expirate - durata UP, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere auto cu numere rosii expirate - durata UP, solutie

Am condus aseara un autoturism inmatriculat provizoriu cu numerele rosii expirate si am fost oprit de politie. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie despre ce s-a intamplat, apoi am fost amprentat, fotografiat si mi s-a spus ca voi avea dosar penal pentru fapta mea. Politistul mi-a spus sa stau linistit, ca cel mai probabil voi primi NUP pentru ca este prima abatere, nu am antecedente si nici masina nu este implicata in vreun incident. M-am documentat si eu despre subiect, si din cate am citit si auzit, cam asa ar fi.
As vrea sa va intreb,din experienta dumneavoastra, cam cat ar dura toata aceasta procedura si daca cele spuse de politist sunt adevarate.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:31, 25 Martie 2013
Este hazardat a estima un timp pentru solutionare
Solutionarea este conditionata de bagajul de activitate al parchetului responsabil,de complexitatea cauzelor aflate in cercetare si de alti factori independenti de vointa partilor
De regula,daca nu exista antecedente,nu exista eveniment rutier,posibil ca solutia finala sa fie cea mentionata de dvs
Dar de o amenda administrativa nu scapati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare furt Borza Borza Buna . Instrmentarea unui dosar cu obiect furt calificat cat poate dura? Pot sa ma interesez de stadiul dosarului? Agentul de politie este obligat sa imi ... (vezi toată discuția)
Durata proces jacquelline jacquelline Stie cineva cam cat timp dureaza pana este emisa decizia de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei auto la tribunalul Neamt? (vezi toată discuția)
Care este termenul pentru rezolvarea unui dosar de furt Cotunadaniela Cotunadaniela Mi s.a furat telefonul din buzunar. Care este termenul de soluționare al dosarului? 30,60 de zile? (vezi toată discuția)