avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atacare contract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atacare contract de vanzare

Am cumparat un teren agricol in anul 2004 cu contract de vanzare cumparare la notar, dar nu s-a facut cadastru si inscriere in cartea funciara, cel care mi-a vandut terenul la mai vandut inca odata in 2011, cei care au cumparat au facut cadastru si inscriere in cartea funciara, ce pot face sa obtin inapoi acest teren.
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 10:52, 26 Martie 2013
Teoretic... ati cam pierdut. Practic, puteti deschide actiune in instanta, dar slabe sanse de reusita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare caciulatu caciulatu am un teren arabil achizitionat in 2004 cu contract de vanzare cumparare prin notar dar nu am facut cadastru si inscriere in cartea funciara ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament maryb3lla89 maryb3lla89 Buna ziua , am si eu o problema.In 2004 mi-am vandut apartamentul si am plecat din localitatea respectiva , insa acum am primit acasa(in localitatea in care ... (vezi toată discuția)