Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara cu minor

Buna seara , situatia este urmatoarea : sunt in divort cu sotul meu , avem un copil minor impreuna. Stiu ca , conform noului cod civil , custodia o sa fie comuna si nu o sa am drept de iesire din tara cu minorul faca acordul tatalui . Cum stiu exact ca acest acord nu o sa mi-l dea niciodata intrebarea este : pot sa obtin in instanta acest drept ( cu un program pentru tata ) fara sa mai fie nevoie ca tatal sa-si dea acordul ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:41, 31 Martie 2013
Merge cumva si daca tatal are o atitudine de rea-credinta doar ca ar trebui dovedita...ceea ce este destul de complicat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Civil alessia cristiana alessia cristiana fiica mea are un copil dintr-o relatie,in urma unui proces de paternitate a fost recunoscut minorul si trecut pe numele tatalui,ii plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti danadanap danadanap Obiect: situaţie juridică minor hotărâre care suplineşte acordul parental Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge actiunea precizată. ... (vezi toată discuția)
Procura adno adno buna seara ma numesc A.D sunt divortata din anul 2004 ,am un baiat de 11 ani iar tatal copilului plateste decat pensia alimentara in rest nu este interesat de ... (vezi toată discuția)