avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice investitie esalonata pe 4 ani
Discuție deschisă în Achiziţii publice

investitie esalonata pe 4 ani

Buna ziua,
Am o investitie-reparatii capitale la o gradinita-a carei valoare este de 1.200.000 lei dar este esalonata pe 4 ani, pentru fiecare an cate 300.000 lei.Cum ar fi cel mai indicat sa procedez pentru a atribui contractul/acordul cadru de achizitie publica
Va multumesc
e buna varianta incheierii unui acor cadru pe 4 ani, anual incheind contracte subsecvente si merge pe varianta cererii de oferta art.124 lit.c, aveti in vedere ca acordul cadru trebuie sa prevada toate elementele prevazute de art.147 din OUG 34/2006
Va multumesc
Pot sa intreb daca pot merge si pe contract si in ce conditii?
Va multumesc
calitatea dv este de autoritate publica sau operator economic?
contract de achizitie publica. acordul cadru presupune achizitii in functie de necesitati care vor fi determinate in concret pe parcursul derularii acordului. cu alte cuvinte este posibil ca dvs sa achizitionati in baza acordului cadru doar o parte din cantatitile estimate. in cazul de fata este vorba de lucrari pentru care cantitatile sunt fixe deci si necesitatile sunt clar determinate. imprejurarea ca nu aveti finantarea asigurata pe o perioada de 4 ani nu presupune ca exista posibilitatea sa nu achizitionati o parte din lucrari pt ca nu sunt necesare. valoarea estimata e data de studiul de fezab/proiect sau antemasuratoare care defineste necesitatea dvs.. Este un caz clasic de investitie multianuala. singurul specific este acela ca dvs. achizitionati printr-o singura procedura intreag cantitate de lucrari iar ofertantii trebuie sa ia la cunostinta faptul ca finantarea se va asigura pe parcursul a 4 ani astfel incat sa-si poate lua in calcul diverse devalorizari ale monedei si alte cheltuieli generate de plata pe o perioada indelungata.
autoritate contractanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract multianual luciad luciad Buna ziua, In urma unei licitatii deschisa a fost atribuit un contract multianual de lucrari. Care este valoarea care va fi prevazuta in contract - ... (vezi toată discuția)
Durata contract multianual achiziitii publice beluliviu beluliviu Intrebarea mea este: pot incheia un contract de achizitie publica pe o perioada mai mare de 4 ani? si daca da care este durata maxima a contractului? si daca ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa say say Pentru achizitie directa imi trebuie 3 oferte in mod obligatoriu (unde scrie in lege acest lucru)? Acestea trebuie neaparat inregistrate (unde scrie in lege ... (vezi toată discuția)