Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt sau talharie - deposedarea de o sacosa, continutul cunoscut

UN NEPOT S-A PREZENTAT LA UN PRIETEN ,LA MAGAZINUL ACESTUIA,CARE ARE CAMERE DE SUPRAVEGHER,II CERE ACESTUIA SACOSA MEA ,PE CARE I-O SMULGE DIN MANA SI FUGE CU IA.IN SACOSA RESPECTIVA SE AFLAU MEDICAMENTE VITALE FOARTE SCUMPE ,PRECUM SI TOATA PENSIA MEA !PRIETENUL MEU ANUNTA POLITIA ,CARE IL ADUCE PE NEPOT CU SACOSA CU MEDICAMENTE,DAR FAREA PLICUL CU PENSIA!CE POT FACE IN ACEST CAZ ?
Ca sa actionati in spiritul legii si a apararii drepturilor dvs., ar trebui sa depuneti o plangere penala pentru infractiunea de furt. Talharia nu poate fi retinuta, deoarece din ceea ce afirmati dvs. lipsesc actele materiale din care sa rezulte constrangerea fizica ori psihica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat sau talharie? Mihaita Catalin Mihaita Catalin Un grup de persoane intra in curtea (imprejmuita) unui cetatean. Cetateanul, de frica si considerandu-se amenintat, fuge in afara proprietatii sale. Grupul de ... (vezi toată discuția)
Speta - talharie ? ContSters119945 ContSters119945 In seara zilei de 21.03.2010, in jurul orei 19:00, victima X se indrepta spre casa de la servici, aceasta fiind insotita de o colega de servici. La ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de talharie dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.....sunt din targu mures si am avut neplacerea sa fiu acuzat de talharie pe nedrept.totul incepe de la un furt pe care eu nu l-am facut.a fost ... (vezi toată discuția)