Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie castigata

Buna ziua.Am castigat o contestatie la un pv la rutiera.S-a anulat amenda si punctele penalizare.
Intrebarea mea este:trebuie sa legalizez hotararea si sa o duc eu la Politie(Abateri)-pentru afi radiate punctele penalizare,si la Primarie(I.T.L) -anulare amenzi sau hotararea le va fi comunicata de instanta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: glontzi81 , utilizator 15:26, 4 Aprilie 2013
Nu va fi comunicata , trebuie sa faceti doua drumuri.Poate publicati si pe site motivul sanctiunii aplicate nelegal, pt. alti conducatori auto.
Amenda era de la Politia primariei pentru oprirea interzisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp trebuie dus la politie dispozitivul hotararii? adriangl86 adriangl86 Am castigat procesul impotriva politiei,instanta a dispus anularea pv-ului si restituirea contravalorii amenzii achitate si vreau sa stiu in cat timp trebuie ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi hutuandrei hutuandrei am ptimit astazi o amenda de la politia municipiului pentru oprire in loc interzis si miau dat si 6 puncte penalizare cu toate ca am oprit doar doua minute si ... (vezi toată discuția)