avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... legislatie moped
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

legislatie moped

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru moped sunt obligatorii verificarea tehnica si RCA
. Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 15:51, 4 Aprilie 2013
Pe langa obligativitatea ITP-ului si RCA-ului mai trebuie sa aveti si permis conform noului cod rutier.
Mai multe detalii aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui revine amenda pt rca/itp expirat - soferului sau companiei? vyvya vyvya Buna ziua, Sunt soferul unui autoturism apartinand companiei la care lucrez si as dori sa stiu daca este obligatia mea de a sti cand expira ITP si RCA sau ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)
Itp expirat de un an de zile rca valabil??? ioana_2009 ioana_2009 In luna octombrie 2008 un autotursim a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victima cu vatamare grava pentru care are dosar penal. Inculpatul nu ... (vezi toată discuția)