avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum trebuie trecutã în pontaj o angajatã care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum trebuie trecutã în pontaj o angajatã care nu s-a prezentat deloc la locul de muncã?

O angajata cu data de 23.03 nu s-a prezentat la munca deloc dar nu am reusit sa-i intocmasc decizia decat in 28.03(atunci am fost anuntata)......cum trebuie trecuta in pontaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 7 Aprilie 2013
se trece nemotivat.
Se va trece absent nemotivat , urmand a se decide de catre angajator daca se angajeaza sau nu raspunderea disciplinara a salariatului respectiv pentru lipsa nemotivata de la serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal pegas pegas -buna dimineata.sa zicem ca azi nu venim la serviciu,din motive obiective;nu am nici cum sa anunt;vin a doua zi cu motivare scrisa;raspunsul conducerii este ca ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate iojamaria iojamaria Asi dori sa stiu daca absentele nemotivate de la serviciu trebuie inscrise si in cartea de munca. Si daca, atunci cand ele se repeta aproape in fiecare ... (vezi toată discuția)
Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Va contactez in legatura cu o procedura in cazul unui salariat care a absentat nemotivate de la munca. Va rog frumos sa-mi comunicati daca am ... (vezi toată discuția)