avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum imi gasesc fratele?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum imi gasesc fratele?

buna dimineata.. dupa cum suna si titlul acestei postari..as vrea sa imi gasesc fratele...nu mai stiu nimic de el de 15 ani,habar nu am daca mai e viu macar.. am adresa unde a locuit in trecut,am sunat la evidenta populatiei in judetul respectiv, insa doamnele de acolo nu au fost tocmai amabile..iar eu nu am posibilitatea de a ajunge personal acolo.. as vrea sa stiu ce pot face,cum pot afla daca mai traieste, unde locuieste si sa pot lua legatura cu el eventual.. astept sfaturile domniilor voastre. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 10:25, 8 Aprilie 2013
Cu serviciul de evidenta a populatiei trebuie sa lucrati. Daca va permiteti puteti discuta cu un detectiv particular.
Verbal la telefon nu veti gasi intelegere de la functionari,nici daca le-ati vorbi in fata personal nu prea sunt interesati sa va ajute. Asta e parerea mea,ca si eu am avut unele cazuri cu astfel de functionari.
Cel mai bine e sa trimiteti o scrisoare cu confirmare de primire catre evidenta populatiei si la politia din orasul unde fratele dvs a avut ultima data domiciliul.
Poate ca prin raspunsul pe care-l primiti veti primi alt raspuns AMABIL.

Cel mai bine ar fi sa-i stiti CNP al fratelui dvs.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Tarzan2012, utilizator
CNP-ul nu i-l stiu.. iar cei de la evidenta mi-au zis ca trebuie sa vin personal.. cineva mi-a spus ca inainte existau asa-zisele apeluri de la posta..erau folosite in special de cei din armata..oare mai exista asa ceva?
Si eu am apelat (chiar la ghiseu) la cei de la Evidenta Populatiei din alt motiv (cineva care nu-si schimbase adresa si inca mai figura la adresa mea dupa 9 ani). Nu va spune nimeni nimic. O solutie ar fi audienta la seful politiei, cu acte care sa dovedeasca gradul de rudenie sau o scrisoare recomnadata catre seful politiei cu copii dupa acele acte. Succes!
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
ContSters287867, utilizator
CNP-ul v-ar fi ajutat foarte mult spre a-l gasi cat mai repede.
Daca stati departe de judetul unde era fratele dvs,si nu va permite timpul ptr deplasare personala pt.ca dvs sa vorbiti personal cu cei de la evidenta populatiei din jud.X,e bine si scrisoarea cu confirmare. O sa primiti raspuns sigur in 30 zile,maxim 45 zile.

O alta cale de a afla CNP-ul fratelui dvs,este la starea civila unde s-a emis certificat de nastere cand s-a nascut.

Vedeti ca v-am trimis un mesaj pe privat...
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Tarzan2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 pesoane acelasi cnp Sfanta Sfanta Buna ziua! Sincer nici nu stiu la ce categorie din forum sa incadrez aceasta intrebare:)...dar poate ma ajuta cineva ..poate ati mai avut asemenea ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit Gabriela T Gabriela T Acum 2 ani cei de la evidenta angajatilor (unde lucrez) m-au anuntat ca am 2 CNP-uri diferite (pe certificatul de nastere/ buletin). Mi am dat seama ca CNP-ul ... (vezi toată discuția)
Cautare persoana ComanMariusFlorin ComanMariusFlorin Ma numesc Coman Marius Florin din Havarna Botosani. As dori sa ma ajute cineva daca poate si doreste. Mi-am pierdut fratele acum 27 de ani si nu mai stiu nimic ... (vezi toată discuția)