avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cautare Persoana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cautare Persoana

Ma numesc Coman Marius Florin din Havarna Botosani. As dori sa ma ajute cineva daca poate si doreste. Mi-am pierdut fratele acum 27 de ani si nu mai stiu nimic de el. El se numeste Anghel Valeriu nascut 05-07-1963 si ultimul domiciliu al lui a fost in constanta. Daca poate sa ma ajute cineva cum il pot regasi ii voi ramane recunoscator toata viata. Poate va veti intreba de ce eu sun coman si el anghel. Suntem frati doar de pe mama. eu va multumesc anticipat si sper sa primesc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:51, 2 Februarie 2015
Puteti solicita date, prin adresa scrisa, cu nr. de inregistrare/ data de la primarie (inregistrare nastere/ CNP), apoi la evidenta populatiei (incepand cu locul nasterii, continuand cu ultimul domiciliu cunoscut), la Evidenta populatiei din cadrul Ministerului de interne.
Va multumesc. Am incercat varianta asta dar fara nici un rezultat. am mers personal la politia constanta,mi-au dat o adresa dar statea cu totul alta persoana acolo. asa caci nu mai inteleg unde as mai putea cauta.
Incercati si la Directia de evidenta a populatiei din Ministerul de interne. Daca stiti CNP-ul va ajuta mult.
Puteti reveni la Politia Constanta si sa le spuneti ca adresa data intitial a fost gresita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi gasesc fratele? ioana_livia ioana_livia buna dimineata.. dupa cum suna si titlul acestei postari..as vrea sa imi gasesc fratele...nu mai stiu nimic de el de 15 ani,habar nu am daca mai e viu macar.. ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla codul localitatii ca sa aflu unde m-am nascut vrica vrica Daca am doar CNP si numele Vreau aflu locul nasterii si numele parintilor (vezi toată discuția)
Refuzul autoritatilor de a-mi elibera o ci Mjacko61 Mjacko61 Buna ziua, Sunt cetățean roman și am fost aproape 30 de ani în afara tarii, m-am reîntors pe data de 19 Aprilie 2018 în București, iar pe data de 28 ... (vezi toată discuția)