avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie la cas pentru pfa - pot plati pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie la cas pentru pfa - pot plati pentru jumatate de norma?

buna ziua...am un pfa-coafor ,unde lucrez singura.mentionez ca platesc numai cass-ul.as vrea sa platesc si la c.a.s.,dar intrebarea mea este.. voi putea sa platesc numai pentru jumatate de norma ? daca se poate cum trebuie sa procedez si unde sa ma adresez?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cris_geany , utilizator 18:20, 10 Aprilie 2013
Daca sunteti PFA trebuia sa depuneti pana in 31 ianuarie declaratia 600 la Finante pentru CAS. Contributia minima la CAS este de 244 lei pe luna. Nu puteti plati doar jumatate de norma.... . Sunteti si angajata in alta parte cu contract de munca?
nu sunt angajata ,niciunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass si cas laura2008_angel laura2008_angel am deschis o intreprindere individuala in feb 2013 si a-si dori sa stiu dc trebuie sa platesc cass si cas , ce suma si de cand si cum se procedeaza? Specific ... (vezi toată discuția)
Contributie cas la pfa staicupauladumitrita staicupauladumitrita buna seara.as avea si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca.eu am pfa de 1 an si jumatate,dar nu am cotizat niciodata pentru asta,platesc doar cass si ... (vezi toată discuția)
Pfa creat in feb 2014 in paralel cu job fix 8 ore JcDaniel JcDaniel Am creat PFA in 19 feb 2014 codul caen 7022 consultanta si management cu plata contributilor in sistem real. Iar venitul net estimat a fost 500 ron (2000 ... (vezi toată discuția)