avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... AUTORITATE DE LUCRU JUDECAT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

AUTORITATE DE LUCRU JUDECAT

In cazul a doua procese cu aceleasi parti si acelasi obiect ,cand se considera autoritate de lucru judecat ,cand se pronunta o hotarare definitiva si irevocabila intr-unul din procese sau in ce moment?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:17, 12 Aprilie 2013
Trebuie sa existe o hotarare irevocabila intr-un dosar purtat intre aceleasi persoane, avand acelasi obiect si acelasi temei juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat socrate111 socrate111 buna ziua .intrebarea mea este daca se poate invoca in cel de-al doilea proces inceput intre aceleasi parti ,avand acelasi obiect si aceeasi cauza \"autoritate ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de ajutor!!! laur2007 laur2007 Am si eu o intrebare sau mai bine zis o problema. Un proces se poate judeca de 2 ori? Adica: primul dosar s-a judecat pe fond, in recurs, in apel si eu le-am ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)