Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu Agentia Nationala de Administrare Fiscala

Am fost exmatriculat de la o Academie militara pe motive ce tin de invatamant. Acum putin timp am primit un plic cu doua hartii capsate cu titlu de somatie in vederea platii unor despagubiri de x RON. Scrie ca daca in termen de 15 zile de la primirea prezentei somatii nu platesc suma aceea x, urmeaza sa se ia masuri de executare silita. Eu nu am nici carte de munca nici bunuri in proprietate personala. Stau inca in grija parintilor mei, ca sa dau din nou la facultate. Sunt motive de ingrijorare in legatura cu acest act? Eu nu am un ban, daramite suma aceea x care depaseste 15000 RON.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2013
thenanoguy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:43, 24 Aprilie 2013
Stimate domn,

Suma respectiva va fi purtatoare de penalitati. Termenul de prescritpie este de 5 ani. Cand va veti angaja, deja suma se va dubla-tripla, sau chiar mai mult.
Poate nu ar fi rau sa le solicitati sprijinul parintilor pentru a achita aceasta datorie, ca sa nu platiti mult mai mult mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document cu titlu executoriu?? Alexandru8899 Alexandru8899 In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie exmatriculare doctorat rc-st. rc-st. Mama mea a urmat cursurile de doctorat la o universitate din romania fiind in acelasi timp studenta la aceea facultate. S-a inscris la doctorat cu o alta ... (vezi toată discuția)
Sprijin pentru educatia fiicei mele Anca-Miruna Anca-Miruna Buna dimineata! Sunt mama unei fetite de16 eleva in clasa a X-a. Fata mea este insarcinata in 5 luni si invata la un liceu din Bucuresti. Desi, acesta ... (vezi toată discuția)