Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reprezentanþii legali ai unor instituþii

Am actionat in judecata Administratia Financiara Locala a orasului.. si Administratia Fondului ptr Mediu.
Instanta a solicitat sa mentionez reprezentantii legali ai paratelor.
Care sunt reprezentantii legali a institutiilor in cauza?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:46, 6 Mai 2013
Directorii celor doua insitutii sunt reprezentantii legali...
multumesc,
exista opinia ca reprezentantii legali sunt Ministerul Finantelor respectiv Ministerul Mediului.
Opinia este eronată. Reprezentanţii legali ai instituţiilor sunt conducătorii acestora, iar asta rezultă de foarte multe ori din actele normative de organizare şi funcţionare a instituţiilor respective. Administraţia Fondului pentru Mediu este reprezentată legal prin Preşedinte, iar Administraţia Finanţelor Publice a unui oraş este reprezentată legal prin ªeful acesteia.
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces taxa inmatriculare...afp trimite intampinare micsa84 micsa84 Am dat in judecata AFP pentru recuperarea taxei de inmatriculare.Primul termen a fost fixat pe 13.01.2011,eu cerand judecarea in lipsa. Administratia ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)
Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)