avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa vand bijuterii in fata magazinului tatalui meu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa vand bijuterii in fata magazinului tatalui meu

Buna ziua,

Am un PFA pentru fabricarea de bijuterii si la vara ma gandeam sa vand bijuteriile (nu am din aur nimic doar putin argint..in rest sunt handmade) in fata magazinului tatalui meu, fiind o zona foarte circulata in oras.

Vreau sa stiu daca este posibil fara nici o autorizatie de la primarie sau daca sunt alte variante legale in situatia data.

Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:07, 28 Aprilie 2013
Avand in vedere ca pentru comercializare produse intentionati sa utilizati domeniul public ,este necesar sa obtineti autorizatie din partea autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Anpc metale pretioase (aur si argint) AmiTM98 AmiTM98 Buna ziua, Eu o sa incep sa fac comert cu bijuterii. Va fi magazin fizic, cat si site (comert online) in curand. Bijuteriile vin semi-fabricate din Polonia ... (vezi toată discuția)
Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)