avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anpc metale pretioase (aur si argint)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anpc metale pretioase (aur si argint)

Buna ziua,

Eu o sa incep sa fac comert cu bijuterii. Va fi magazin fizic, cat si site (comert online) in curand.
Bijuteriile vin semi-fabricate din Polonia si Lituania. Inscriptionate fin cu S925 argint si aur 585 si 333. Cei din Polonia mi-au furnizat 3 declaratii unde confirma ca produsele trimise sunt din metalele pretioase comandate (aur, argint). Pentru pietrele Preciosa Swarowski detin 2 certificate care atesta ca am cumparat de la un partener legitim Swarowski.

Deci bijuteriile vin semi fabricate, adica pe bucati si eu le asamblez. De exemplu la cercei: baza separat la care lipesc piatra potrivita si adaug inchizatoare.

Intrebarea mea ar fi ce alte marcari si analizare ar mai fi necesare de la ANPC? Sau daca mai sunt necesare si alte marcari in afara de autorizatia ANPC pe care deja o detin.

Din pacate nu am gasit un raspuns 100% concret nicaieri. Poate ma poate ajuta cineva aici.

Alte discuții în legătură

Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)
Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)