avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit client insolvabil
Discuție deschisă în Executare silită

Credit client insolvabil

O cunostiinta a luat un credit de nevoi personale de 20.000 lei de la o banca in 2011 a acea vreme lucra avand serviciu na apucat sa achite decat 2 rate dupa aceea fiind concediata .A primit o scrisoare pe adresa de domiciliu spunandu-se ca sa demarat procedura de executare silita dar intrebarea mea este ce executare silita se poate realiza ea actualmente neavand bunuri sau alte venituri pe numele ei de asemenea ,la ce data se va prescrie aceasta datorie care din cate mi-au zis ai ei cu penalitati a ajuns sa depaseasca 30.000 lei .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:47, 6 Mai 2013
Nu isi pot recupera banii se pare.
Pentru termenul de prescriptie trebuie studiat contractul de avocat.
Contractul era pentru credit de nevoi personale pe 10 ani fara garantii suplimentare girtanti sau alte lucrur era faimosul credit doar cu buletinul (ma rog buletin si adeverinta de salariat ca sa fiu mai exacta)
Daca e pe 10 ani trebuie sa treaca cel putin 13 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se prescrie creditul? anul acesta sau in 2018? badcatro badcatro in 2008 am luat un credit de nevoi personale pe 10 ani. in anul 2011,luna noiembrie banca a cerut executarea silita a creditului.i s-a incuviintat cererea,dar ... (vezi toată discuția)
Termen si conditii prescriptie datorie Gabriela83 Gabriela83 Buna ziua, in ce conditii si in ce perioada de timp se prescrie o datorie? In anul 2006 am luat un credit de nevoi personale de la......., am platit ratele la ... (vezi toată discuția)
Executare silita succesiva teisoara teisoara Buna ziua, va rog respectuos ,un raspuns la urmatoarea situatie : -credit nevoi personale 2007 cu ipoteca -ultima plata februarie 2014 -inceput ... (vezi toată discuția)