avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licenta de transport pentru utilitara 3,5t.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licenta de transport pentru utilitara 3,5t.

Buna ziua,


Va rog sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc daca este nevoie de licenta pentru o autoutilitara de 3,5t. care este folosita pentru aprovizionarea unui magazin. Art. 111 nou introdus am inteles ca se refera la transportul contra cost dar art. 18 m-a pierdut pentru ca la final are aceea fraza cu " se deplaseaza fara incarcatura". Normele metodologice eu nu le-am gasit. ARR-ul nu stie ce sa spuna.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
CMARGARIT, utilizator

Alte discuții în legătură

Norme metodologice og11/2013 CMARGARIT CMARGARIT Buna ziua Stie cineva au aparut normele la OG11/2013 ca nici macar ARR-ul nu stie ce sa imi raspunda la intrebarea \\" O societate comerciala detine o ... (vezi toată discuția)
Aplicare og11/2013 CMARGARIT CMARGARIT Doresc sa aflu daca o societate comerciala care detine un contract de leasing pentru o autoutilitare de 3,5 t. are nevoie de licenta de transport si soferul ... (vezi toată discuția)
Licenþã pentru autoutilitare sub 3,5t, atestat soferi - legalitate mmna mmna buna ziua societatea noastra detine cinci autoutilitare sub 3,5t doua sunt in leasing iar trei sunt proprietate si facem transport in cont propriu.din luna mai ... (vezi toată discuția)