avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu pentru cheltuieli de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu pentru cheltuieli de executare

Buna ziua,
Locuiesc intr-o casa nationalizata,procesul s-a terminat cu hotarare definitiva si irevocabila.Proprietarul ne executa silit sa parasim casa.Problema este ca ne va pune poprire pe salariu pentru cheltuielile de executare silita.Este legal sa plateasca cel evacuat aceste cheltuieli,chiar daca elibereaza locuinta pana la data stabilita de executor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:17, 12 Mai 2013
Cheltuielile de executare intra in sarcina debitorului
Desfasurati demersuri pentru achitarea integrala a cheltuielilor de executare,astfel incat executorul judecatoresc sa incheie procers verbal prin care sa se constate achitarea obligatiilor de catre debitor,situatie in care nu se va mai dispune continuarea procedurii de executare silita respectiv poprire pe drepturile salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt cheluielile de judecata in proces cu banca IanisCump IanisCump Buna ziua! Am avut un proces cu banca, pe care l-am pierdut, trebuie sa achit cheltuielile de judecata 10.500 lei. Am primit notificare de la banca sa achit ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinviorel florinviorel am castigat o licitatie,am virat suma respectiva si acum astept actul de adjudecare. intrbarea mea este:cat dureaza o executare silita? (vezi toată discuția)