avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pret de pornire pentru a doua licitatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pret de pornire pentru a doua licitatie

Este corecta aplicarea prevederilor "alin.(8) si alin.(9) din art.768 al Codului de Procedura Civila pentru un imobil din domeniul privat al UAT ,imobil care nu este sechestrat si nu face obiectul executarii silite,fiind scos la licitatie deschisa cu strigare,fara ofertanti la sesiune de licitare?
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
irina_stirbu2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 13:18, 14 Mai 2013
Am gasit OUG nr.15 din 2013 privind vanzarea imobilelor RAPPS,unde sunt stabilite alte procente de scadere a pretului de pornire a licitatiei :10 % ,20% si 30% .In aceasta situatie,credeti ca este recomandat sa fie aplicate acestea tinand cont de faptul ca imobilele scoase la vanzare apartin domeniului privat al UAT ?.Daca in HCL de aprobare a vanzarii ,in caietul de sarcini si in instructiunile de organizare a licitatiei nu sunt precizari privind scaderea pretului de pornire,cum este corect de procedat?
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
irina_stirbu2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii imobile executate silit anonimiu anonimiu As avea niste intrebari privitoare la licitatiile facute de executori si anume: 1.Exista caiet de sarcini pt persoanele interesate sa cumpere un imobil din ... (vezi toată discuția)
Pret adjudecare imobil ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Este vorba de un imobil scos la licitatie, care nu a fost vandut la prima licitatie deoarece nu s-a prezentat nimeni, astfel incat pretul a fost ... (vezi toată discuția)
Litigiu roxana_dandica roxana_dandica Buna ziua, As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ... O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)