avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... trusou bebe...?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

trusou bebe...?

Buna,ma numesc Claudia si am nevoie de niste raspunsuri,daca se poate sa le primesc de la dvs...in 2008 m-am casatorit si am primit 50 euro de la primarie pentru prima casatorie,dupa care in acelas an am nascut o fetita si la fel am primit 50 euro pentru primul bebe...dar bebe a decedat la 6 luni de viata din anumite probleme,nu asta e esentialul....iar noi am divortat....acum astept pe bebe numarul 2,desi va fi bebe nr unul,pentru ca nu mai am altul in viata...voi primi aceias suma de la primarie? tin sa precizez ca bebe 1 era pe numele tatalui,de care am divortat iar bebe doi va fi pe numele actualului tatic,care pentru el e primul copil,normal ar fi primul si ar trebui sa primim...nu? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:33, 17 Mai 2013
nu cred...
Prima de nastere, trusou, ajutor de casatorie etc nu se mai acorda .
"legea nr. 482/2006 referitoare la acordarea trusoului pentru nou-nascuti nu mai este in vigoare, a fost abrogata. "
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
gi-jane2, moderator
multumesc mult de tot...:)
mai am o intrebare,daca esti pfa poti face credit la banca?...
Teoretic da, practic, intrebati la banca.. in ce conditii puteti primi , in ce scop il solicitati, ce acte va trebuiesc...

Alte discuții în legătură

Trusou octombrie-2011 ContSters206570 ContSters206570 Bunaziua ! Am o fetita de 7 zile De ce pot beneficia? Trusou ? Indemnizatie? Alocatie? Etc.! Si care sunt actele necesare? (vezi toată discuția)
Nou nascut- indemnizatie crestere copil si trusou florin_tufa florin_tufa Buna ziua, Referitor la indemnizatia pentru crestere copil pana la varsta de 2 ani as dori sa stiu daca din cele 12 luni anterioare nasterii copilului am ... (vezi toată discuția)
Trusou nou nascuti C.Geta C.Geta buna ziua.am aflat recent ca odata cu aducerea pe lume a unui bebe beneficiezi de o suma de bani,parca 150 roni si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)