avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Contract prestari servicii transport
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Contract prestari servicii transport

Buna ziua! As dori cateva lamuriri in legatura cu un contract de prestari servicii care are ca obiect inchirierea de soferi de autocamion pentru o societate din strainatate fara autovehicul. In primul rand as vrea sa stiu daca legislatia romaneasca permite acest lucru. Mentionez ca nu este detasare ci prestare de servicii conform contract. Ce ar trebui sa contina un astfel de contract? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 13:53, 21 Mai 2013
daca inteleg bine, doriti sa dati unei societati din strainatate SOFERI, pt camioanele lor. aici aveti o mare problema: firma dvs ar trebui sa fie una de furnizare personal (agent de munca personal) - acest obiect de activitate e obiect unic, deci firma nu trebuie sa faca alceva. in rest puteti da orice fel de personal vreti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii eurofracht eurofracht Buna. Am o intrebare; societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camioane meya1808 meya1808 Va rog sa ma ajutati cu modelul unui contract de inchiriere camioane sub 3,5t. As dori sa stiu daca pot detasa soferii la firma careia urmeaza sa inchiriez ... (vezi toată discuția)
Societate straina presteaza munca cu angajatii proprii in romania Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, am si eu o nelamurire, este legal ca o societate straina (HU) sa presteze munca prin angajatii proprii (cetateni HU), in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)