avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reclamatii banca- refinantare partiala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reclamatii banca- refinantare partiala

Buna ziua,

As avea nevoie de un sfat de la un specialist. Ma gandesc serios sa dau o anumita sucursala a unei banci in judecata. Din noiembrie 2012 incerc sa iau un credit ipotecar cu refinantare. Dupa multe acte solicitate in nenumarate randuri, am obtinut banii pentru refinantare. Mi s-a promis ca restul de bani ii voi obtine in circa o saptamana. A trecut o luna de atunci. In fiecare zi mi se promite ca mergem la notar pentru a semna actele, insa in fiecare zi mi se mai cere cate un document.
Sucursala respectiva se joaca efectiv cu nervii nostri de 7 luni de zile si nu mi se pare normal.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ella2824 , utilizator 16:15, 21 Mai 2013
nu este foarte clara intrebarea dumneavoastra, ati solicitat un credit pentru refinantare ? sau un credit mai mare care sa acopere datoria avuta si sa mai obtineti dumneavoastra niste bani ? Daca vi s-a aprobat creditul in contractul de credit respectiv trebuie sa existe stipulate sumele creditate si termenii imprumutului. Puteti actiona in instanta in functie de detaliile din contractul de credit, depinde ce specifica ei in acel contract , trebuie citit cu atentie , de obicei bancile cand incheie un contract de credit au grija la termenii contractului.Cititi cu atentie contractul , daca a fost aprobat creditul (am inteles ca ati obtinut refinantarea) nu mai au de ce sa va solicite alte documente.
Multumesc pentru raspuns.

Am facut un credit ipotecar cu refinantare. Mi s-a dat suma pentru refinantare si urmeaza sa iau restul de bani.
Pentru transa a 2a stau de o luna de la refinantare si imi tot cer acte.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nici un drept in fata banci? adrian78 adrian78 am si eu un credit ipotecat si este tot mai greu cu plata ratei.Am fost la banca sa obtin si eu o perioada de gratie,dar m-am dus degeaba.Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)
Problema credit banca UKO UKO Buna ziua. Am refinantat un credit de la banca \"X\" la banca \"X1\" - aceeasi banca, alta sucursala. Dupa 1 si 1/2 ani m-am trezit ca nu au inchis contul pe ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)