avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Dobanda taxa auto conform deciziei CJUE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Dobanda taxa auto conform deciziei CJUE

Am o hotarare definitiva care obliga adm.finantelor sa-mi restituie taxa auto si dobanda legala. Potrivit deciziei CJUE din 18-04-2013 in cazul Mariana Irimie se constata ca instantele care au acordat dobanda legala au gresit. Au gresit si instantele care au acordat dobanda fiscala doar de la data formularii unei cereri de restituire (prejudiciul nefiind reparat in totalitate) . Potrivit deciziei CJUE dobanda care ar trebui calculata e dobanda fiscala si se calculeaza de la data la care a fost platita taxa si pana la data restituirii . Adm.financiara e obligata sa-mi restituie dobanda fiscala conform deciziei CJUE ?

Alte discuții în legătură

Dobanda la taxa auto valinegru valinegru Am obtinut in instanta o hotarare definitiva care obliga adm.finantelor sa-mi restituie taxa auto si dobanda legala . Cand am depus cererea de restituire la ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa auto mld1976 mld1976 am recuperat taxa de prima inmatriculare pe care am platit-o in iulie 2008 in februarie 2012, in momentul restituiri mi-a fost platita valoare taxei ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto + dobanda vasea_13 vasea_13 Vreau sa cer in instanta ca AFP sa-mi restituie taxa auto platita in 2010. Pentru ca mi-au impus si incasat-o ilegal, mai vreau ca AFP sa-mi plateasca (in ... (vezi toată discuția)