avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont TVA gresit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont TVA gresit

In dec.300 pe anul 2011 programul de contabilitate eronat a inregistrat la rd.14 in dec.livrarile scutite cu drept de deducere care trebuiau la rd.13 mentionez ca tva colectat este corect.Care sunt consecintele unui control fiscal?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:38, 4 Iunie 2013
Depinde ce consecinte a avut aceasta eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxarea inversa la cereale - la ce rand din decontul tva ? Kolea41 Kolea41 buna ziua, am o intrebare legata de modul in care se completeaza decontul TVA -practic ,la ce rand se trece operatiunea de vanzare cereale catre alti ... (vezi toată discuția)
Corectare de efectuat la decont tva urmare rectificarii decl 394 gabrielita gabrielita Am depus decl 394 si dec tva 300 in iulie ac(termen de dep trimestrial).Dupa depunere ,am constatat omisiunea unei facturi primite,prestare cazare la hotel,in ... (vezi toată discuția)
Contabilizarea diferentelor de impozit profit si tva stabilite de organele de control Kolea41 Kolea41 buna seara , va rog un raspuns la intrebarea : cum se contabilizeaza diferentele stabilite -in plus bine-nteles -de catre organele de control financiar.. la ... (vezi toată discuția)