avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura digitala pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura digitala pentru punct de lucru

Societatea are un punct de lucru intro alta localitate decat in cea in care-si are sediul central. Pentru ca s-a depasit numarul maxim admis de angajati,la punctul de lucru,s-a obtinut de la compartimentul VECTOR FISCAL din cadrul A.N.A.F.un C.I.F. pentru "entitate fara personalitate juridica" .
Odata cu raportarea D112 aceasta va trebui depusa pe seama C.I.F.din lacalitatea punctului de lucru.
Intrebare:
Pentru depunerea D112 aferenta acestui punct de lucru este necesara obtinerii unei aprobari de certificare pentru semnatura digitala sau este de ajuns cea care o are societatea pentru sediul central?
Cel mai recent răspuns: tasica34 , utilizator 06:35, 6 Iunie 2013
Nu se depune o declaratie 112 pt acel punct de lucru, ci declaratia 112 pe CUI-ul sediului social are in cuprinsul ei informatii despre impozitul pe salarii aferent punctului de lucru in anexa 1.1. Numai plata se face separat: impozitul pe salarii al punctului de lucru se plateste in contul trezoreriei din localitatea in care se situeaza acel punct de lucru.

Deoarece se va depune o singura declaratie 112, nu trebuie inregistrata semnatura digitala pt cui-ul pctului de lucru.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 112 pentru angajat cu timp partial mirela.onciu mirela.onciu Daca angajez un salariat care mai are un loc de munca, eu il angajez cu timp partial, ce contributii platesc pentru el, ce declaratii trebuie sa depun, si d112 ... (vezi toată discuția)
Impozit salar sedii secundare olan_andreea olan_andreea Impozitul pe salarii la un sediu secundar trebuie declarat separat in D112 si platiti separat? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)