avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare cazier judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare cazier judiciar

am fost condamnat 1 an si 10 luni cu suspendare in 2001, pentru ca m-a prins baut la volan, in 2002 sau 2003, am fost gratiat, in perioada gratierilor colective, intrebarea mea este urmatoarea, daca cazierul s-a sters dupa atata timp ?, sau dupa cat timp se sterge ?
Cel mai recent răspuns: dorel_santi , utilizator 12:42, 5 Iunie 2013
Buna ziua,
avand in vedere ca ati executat o pedeapsa cu suspendare sunteti reabilitat de drept dupa expirarea termenului de incercare si pe cale de consecinta acesta fapta nu ar mai trebui sa apara in cazierul dvs.
perioada de incercare a fost de 3 ani si 10 luni, deci ar fi trebuit sters dupa cum spui, am pus aceasta intrebare, doarece acuma cativa ani, nu mai stiu cand, am avut probleme la angajare datorita cazierului judiciar, ar trebui sa scot un cazier judiciar de curiozitate, va multumesc, daca aveti informatii noi, va astept cu cea mai mare placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O informatie dorel_santi dorel_santi am fost condamnat in anul 2001, un an si zece luni cu suspendare ptr. ca am fost prins la volan cu alcoolemie peste limita legala, de atunci a trecut 5 ani si ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Rectificare cazier judiciar Florance2000 Florance2000 Buna seara, as avea si eu o problemuta si sper sa ma puteti ajuta: sotul meu a suferit o condamnare de 2 ani cu suspendare in martie 2003. Prin Legea 543/002, ... (vezi toată discuția)