avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie nesolutionata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie nesolutionata

In urma unui concurs organizat la o unitate bugetara pentru ocuparea unui post de contractual, a fost respins dosarul pentru ca era incomplet. Candidatul a formulat o contestatie, a solicitat o copie, dar nu are numar de inregistrare. Avand in vedere ca in legea 554/2004 termenul de solutionare a unei cereri este de 30 zile de la inregistrarea cererii, iar cererea candidatului nu era inregistrata, se mai poate adresa instantei de contencios?

Alte discuții în legătură

Contestatie (functionar public) coso coso contestatiile cu privire la concursul de ocupare al postului de functionar public se depun la Contenciosul administrativ? sau instanta civila sau de drept ... (vezi toată discuția)
Concurs, contestatie dandaniel30 dandaniel30 Zilele trecute am susutinut un concurs pentru ocuparea functiei de functionar public la o primarie, am luat concursul, iar candidatul de pe locul 2 a facut ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)