avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plafon de casa la venituri proprii in invatamant
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plafon de casa la venituri proprii in invatamant

valoare plafon de casa la venituri proprii in invatamant
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:02, 5 Iunie 2013
In conformitate cu prevederile OUG 146/2002 republicata in M.Of. 295/16.04.2008, art.5
" Institutiile publice au obligatia sa organizeze activitatea de casierie, astfel incat incasarile si platile in numerar sa fie efectuate in conditii de siguranta, cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare si in limita plafonului de casa stabilit de catre unitatile trezoreriei statului pentru fiecare institutie publica."
Cititi si normele metodologice de aplicare (ordinul1235/19.09.2003- text actualizat-) :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare numerar de la o institutie publica Botosel Botosel Buna ziua, O societate comerciala are de incasat pentru prestari servicii, de la o institutie publica o suma de peste limita stabilita de lege,( 5000 lei) in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate prezentare facturi la decontarea cheltuielilor in trezorerie ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 Prin ce lege contabilii de primarii sunt obligati sa prezinte alaturat ordinului de plata si facturile care se deconteaza la Trezorerie. Pun acesta intrebare ... (vezi toată discuția)
Casierie alinazen alinazen Buna seara, lucrez intr-o institutie publica si va rog sa imi spuneti daca pot sa incasez orice suma de bai venita de la agenti economici? Imi permite legea ... (vezi toată discuția)