avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume dupa divort, modificare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume dupa divort, modificare contract

Mi-am schimbat numele dupa divort (am revenit la cel de fata) dar nu am facut partaj si in contractul de apartament, care este pe numele amandurora, sunt trecuta cu numele sotului.Unde trebuie sa ma adresez sau cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:35, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
In acel contract, veti ramane cu numele sub care ati cumparat apartamentul.
Cand va va trebui sa dovediti ca sunteti una si aceias persoana veti prezenta noul C.I si sentinta de divort care arata schimbarea de nume.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se tranzactioneaza partajul rezultat in urma divortului ? Send Send Buna ziua , In urma divortului , eu si sotia ne-am lichidat regimul matrimonial intr-o forma tranzactionala definitiva. Prin conventia de divort ne-am ... (vezi toată discuția)
Act donatie larisa61 larisa61 In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)
Domiciliu copil in timpul divortului rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua.Am a nelamurire.Am inaintat divortul prin acord in instanta in data de 07.06.2013 dar ma tem ca divortul nu se va finaliza in curind,nu ne-au dat ... (vezi toată discuția)