Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune 20%

Buna ziua ...mi s-a comunicat telefonic de catre patron ca voi fi sanctionata cu 20 % din salar in urma unui telefon dat de fiica acestuia angajata si ea undeva mai sus evident... (asta pe un motiv banal) si pe baza unei controverse pe tema neachitarii salariului nici dupa 10 zile de la data mentionata in contract. Mi s-a retinut aceasta suma din salar fapta fiind asa zisa prima abatere ,dar fara nici o decizie sau comunicare scrisa... pot reclama la ITM aceasta ? iar daca voi fi nevoita sa-mi dau demisia pot nerspecta perioada de preaviz invocand art.81 alin.8 in baza baza celor 2 ,,scapari" ale conducerii ? cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 6 Iunie 2013
1. Sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia avertismentului, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.

2. Asadar, decizia de sanctionare a dvs fara a fi efectuata o cercetare disciplinara este lovita de nulitate absoluta.
In acest caz, trebuie sa va adresati instantei de judecata si nu ITM-ului pentru anularea acesteia.

3. Decizia de sanctionare poate fi contestata de salariat in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de sanctionare saftmiki saftmiki deciziile de sanctionare se inregistreaza la ITM?am un angajat care a a savarsit o abatere si i-am dat un avertisment scris in care am specificat ca i se va ... (vezi toată discuția)
Avertisment/sanctiune disciplinara danielandrei danielandrei Buna ziua, in cazul in care dorim sa dam un avertisment scris unui angajat pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu, cum se procedeaza? Multumesc (vezi toată discuția)
Sactiune abuziva la locul de munca mariusastra mariusastra Salut va scriu pentru a ma lamuri intr o problema intampinata la locul de munca Am fost sactionat la art 247. 248 alin(1) lit.a din legea nr 53/2003 din ... (vezi toată discuția)