avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie inregistrare voucher
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie inregistrare voucher

As dori opinia dvs. cu privire la inregistrarile contabile privind un site de reduceri (vouchere).

Site-ul de reduceri (spre exemplu societatea X) incheie un contract cu o societate (Alfa) in vederea postarii unei oferte de servicii (cursuri de inot). Oferta poate fi :
cazul 1:sub forma doar de voucher valoric pe care il incaseaza "societatea X"
cazul 2: voucher-ul sa includa si valoarea cursului de inot .
Presupunem ca Societatea X nu este platitoare de TVA.

Avand in vedere experienta dvs. si daca ma puteti ajuta, va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate legala ca firma X sa factureze direct catre clientul final (in cazul vouchere-lor valorice care nu includ si valoarea serviciului), fara sa mai factureze catre SC Alfa, deoarece SC Alfa nu doreste sa includa valoarea voucher-ului in factura emisa catre clientul final, mai ales ca sunt si clienti finali care achizitioneaza vouchere si nu le folosesc.
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
CONTABIUM, Contabil

Alte discuții în legătură

Contract cu site de reduceri colective QED QED Am nevoie de un sfat in legatura cu un contract pe care il am cu un site de reduceri colective. Stiti probabil despre ce e vorba...acele site-uri care vand ... (vezi toată discuția)
Am efectuat co in perioada 11-14.02.2021. la data de 18.02.2021 ... maghy78 maghy78 Am efectuat CO in perioada 11-14.02.2021. La data de 18.02.2021 s-a publicat OUG 8/2021 cu privire la anularea voucherelor de vacanta. Avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau chitanta Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Societatea achizitioneaza din UE diverse utilaje ( agricole, motostivuitoare, betoniere ) , autoturisme inregistrate in contul 371 . Din acestea o parte sunt ... (vezi toată discuția)