avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de Mediu (auto) vs. PARTAJ
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de Mediu (auto) vs. PARTAJ

Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ!
Partaj voluntar, facut de un notar?
Partaj judiciar, incheiat prin HJ?
Optez pentru primul!
Haideti sa speculam lacuna din lege....
Cel mai recent răspuns: dumo79 , utilizator 13:11, 29 August 2013
merci mult de raspuns.
Din pacate nu am fost foarte bine informat si nu stiam ca s-a abrogat din momentul publicarii in m.o.
si uite asa tre sa dau o carută de bani!
toate bune!
mie mi-au primit dosarul la ora 8 am,luni 05-08-2013,si la ora 10 am mi l-au returnat si au scris pe el ANULAT.
offtopic:
cred ca e o mare bataie de joc!

P.S. in ce localitate ai depus dosarul!?
imi cer scuze de intarziere.Dosarul l-am depus in Tg-Jiu.Am citit astazi in presa cum ca,in Hunedoara,dosarele care au fost primite pana in ora 10 am au fost acceptate.Oare m-ai pot face ceva?Cum in alt judet le-au primit si la noi nu?Nu este aceeasi lege peste tot?
buna ziua!

Stie cineva care este taxa de timbru judiciar care trebuie sa o platesc in cazul in care doresc sa dau in judecata Servicul Inmatriculari auto in vederea inmatricularii fara plata taxei de mediu- obligatia de a face!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru mediu just_hara just_hara Cum pot inmatricula o masina adusa din Germania in Romania fara sa platesc TIMBRUL de Mediu folosindu-ma de ART 8 lit f din OUG 9/2013, si anume:autovehicul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)