avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suspendare burse studenti Republica Moldova
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suspendare burse studenti Republica Moldova

buna! sunt student bursier( fara taxa, cu bursa) si nu am luat anul trecut bursa pe semestrul 2 pt ca am avut restanta pe sem 1( in conditiile in care la alte univeritati din oras, studentii aflati in aceeasi situatie continuau sa primeasca bursa), iar anul acesta in metodologia de scolarizarea a etnicilor romani din rep. moldova si alte state a aparut specificat ca ''bursele se suspenda in cazul repetarii anului de invatamint''...si dupa o cerere facuta la rectorat cateva luni in urma, studentii restantieri au obtinut plata retroactiva a bursei pt anul asta, iar mie mi s-a spus ca metodologia este pt 2012-2013, deci pot fi recuperate doar pt anul asta, anul trecut fiind o alta metodologie...
dupa consultarea metodologiilor din anii antreiori si a catorva legi si hotariri ale guvernului, am constat ca in metodologiile din anii 2011-2012, si 2010-2011 intr-adevar nu scrie negru pe alb fraza respectiva, dar scrie ca studentii bursieri au anumite facilitati conform hotaririi guvernului 844/2008, in care apare fraza mentionata mai sus...as vrea sa stiu daca pot demonstra cu aceasta dreptul de a mi se achita retroactiv bursa pe perioada mentionata anterior? ms anticipat:)

Alte discuții în legătură

Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de bursele pentru studenti. Alexandru1707 Alexandru1707 Buna ziua, as avea o intrebare legata de acordarea burselor pentru studenti. Eu am urmat un program de studii timp de un an, unde am beneficiat de bursa de ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)