Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Organizare concursuri dupa intrare in vigoare OUG 77/2013

OUG 77/2013 abroga art. 22 din OUG 34/2009, introducand regula de angajare 1 : 1 ; pana aici pare in regula DAR a disparut si exceptia dupa care ocupam prin concurs functiile de conducere. Asadar, daca am o functie de conducere vacanta pe care nu am obligatia sa o desfiintez, dar pentru care nu am inceput procedura de ocupare pana la aparitia ordonantei, cum o mai pot ocupa prin concurs ? Astept sa se vacanteze un post, oricare ar fi acela, dupa care organizez concursul ?
Posturile temporar vacante pot fi ocupate ca si pana acum, prin concurs organizat pentru ocuparea postului pe perioada determinata ?
Posturile unice ( in cazul administratiei locale ) mentinute prin exceptie in statul de functii, vor putea fi ocupate prin transfer ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
DIANA_RU, utilizator
Cel mai recent răspuns: hamarsold , utilizator 18:39, 10 Iulie 2013
O ORDONANTA IMBECILA DATA DE UN GUVERN IMBECIL. DE LA UN IMBECIL CA PONTA LA CE SA TE ASTEPTI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post vacant (functie publica din cadrul deconcentratelor) laura-olaru laura-olaru buna ziua, as vrea sa stiu care este procedura de ocupare a unui post vacant. In OUG 223/2008 se foloseste aceasta sintagma, respectiv \"procedura de ... (vezi toată discuția)
Angajare in administratia publica locala corinaolaneanu corinaolaneanu apropo, care este cadrul legal de organizare a unui concurs ptr ocuparea unui post vacant cind hg 281/1993 este abrogata iar lg 330/2009 nu specifica nimic ... (vezi toată discuția)