avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt post de functionar public cu studii superioare (debutant) intr-un alt compartiment (la o primarie)? Daca puteti sa imi indicati si baza legala, v-as fi recunoscator.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: eagle_free , utilizator 12:31, 15 Martie 2012
Nu se poate face transfer de pe post contractual pe functie publica. Singura posibilitate este transferul de pe o functie publica pe una similara sau de nivel inferior, in conditiile legii 188/1999.
In interes de serviciu nu exista posibilitatea?
In nici un caz nu se face transfer de pe post contractual pe functie publica.
dar exista vreo alta posibilitate pentru ocuparea unui post de functionar public vacant (debutant) de catre o persoana care ocupa un post de contractual in prezent?
da, numai prin participarea la examenul sau concursul de recrutare organizat in vederea ocuparii acelui post.

Alte discuții în legătură

Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)
Dispozitie primar posibila? tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sunt angajat contractual in functia de administrator de retea la o primarie. Din luna decembrie a anului 2008 am fost mutat in locul unui coleg al ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public pe perioda determinata animarsrl animarsrl buna ziua, sunt functionar public si urmeaza sa intru in concediu de crestere copil. As vrea sa stiu daca pe perioda suspendarii raporturilor mele de ... (vezi toată discuția)