avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am o hotarare judecatoreasca, din 2011, prin care o banca trebuie sa imi plateasca, in calitate de tert poprit, o suma de bani. Dosarul de executare silita a fost deschis in 2012. In 15.06.2013 (!!!) Tribunalul a respins recursul bancii la lamurirea de dispozitiv precum si cererea de suspendare a executarii.
Intrebare : BEJ va da curs cererii mele de continuare a executarii silite, depusa acum, in iulie 2013 (cand e valabil NCPC) intr-un dosar deschis in 2012 (cand era valabil vechiul CPC) prin ce procedura ??? Dupa noul sau vechiul CPC ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: balteanu valentin , utilizator 06:29, 10 Iulie 2013
Executarile silite incepute pe vechea procedura se continua pe aceea
Va multumesc mult pentru raspuns ! Si daca tot ati fost amabila, imi permit sa va mai intreb, daca imi mai puteti da cateva informatii ?
- daca sentinta Tribunalului este : ,,valideaza poprirea infiintata prin adresele...in limita sumei de ,,x,, lei impotriva tertului poprit Y Bank,, respectiva suma se mai actualizeaza (cu indicele de inflatie, rata dobanzii sau altceva) ?
- in cat timp este obligata Y Bank sa vireze suma de bani in contul BEJ ?
- cat timp este obligat BEJ sa retina banii in cont, inainte de a-i vira societatii mele ?

Va multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire prin blocarea conturilor bancare nicolauviorel nicolauviorel Buna ziua. Multumesc tuturor pentru timpul alocat formularii raspunsului. Ma confrunt cu urmatoarea situatie de fapt si de drept si deoarece sunt patit ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)