Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de alimentara (intretinere )copil platita in tara ....

O persoana plateste pensie in tara in baza unei hotariri judecatoresti , la momentul in care sa stabilit pensia , persoana muncea in Romania cu salariu minim ... acum este intr-o tara UE , angajata cu contract de munca diferenta este ca in RO sa stabilit pensia la cuantumul dedus din venitul minim de .... de 750 ron , in tara respectiva venitul este de 800-900 euro ...
Intrebarea mea este care sunt pasi pt a stabili pensia raportata la nivelul real al veniturilor reale ...
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 18:18, 15 August 2013
O noua actiune judecatoreasca care sa aiba ca obiect recalculare pensie intretinere. Persoana care o introduce va trebui sa faca dovada ca cel datoreaza pensia are alte venituri decat cele avute in vedere in hotararea anterioara.
Cam dificil , nu dispun de probe directe , stiu ca lucreaza intr-o tara UE cu contract de munca dar eu nu cunosc concret detali . Care este posibilitatea sa rezolvi prin intermediul unei comisii rogatorii .?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara platita in romania de persoana cu venituri in tara ue victor sorin victor sorin Buna seara Va adresez urmatoarea intrebare : O persoana este obligata sa plateasca pensie alimentare la nivelul minim pe economie din Romania , acesta ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta civila majorare pensie ContSters101235 ContSters101235 Se poate pune in executare intr-o alta tara a UE asa sentinta de majorare a pensiei de intretinere, data de catre o instanta din Romania in anul 2011? Nu se ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere isareionela isareionela am divortat de sotul meu,hotararea fiind pronuntata in data de 18 martie,2010. avem 2 minori care mi-au fost incredintati.de mai multi ani,fostul sot lucreaza ... (vezi toată discuția)