Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul si popririle

am 2 popriri pe salariu de la banca in valoare de 10-12mil;din salariu de 24-25mil,oscileaza la suma de 10-12mil poprire;daca divortez de sotie cum e treaba cu pensia alimentara??adica se opreste din aia 24-25 mil si apoi opreste pt banci?sau opreste din restul ce ramane dupa poprire?MULTUMESC ANTICIPAT#-o
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 28 Iulie 2013
Instanta va stabili pensia de intretinere si va infiinta din oficiu poprire pe salariu.
Cand vi se va retine din salariu pt pensie, numai pt diferenta pana la jumatate din salariu va poate poprii si pt banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popririi banci + poprire pensie de intretinere minor(transformata din procent in suma fixa) + restanta pensie alimentara. care este solutia care ma poate ajuta sa nu ajung un om al strazii? clericul clericul - In 2019, in urma divortului, s-a stabilit pensia alimentara de 25%(1/4) din venit pentru minor. - In 2020, fosta sotie a infiintat poprirea de 33% din venit ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor - cum se datoreaza? jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta in situatia cu care ma confrunt: sotia unui salariat al societatii a facut o cerere prin care doreste sa retinem din ... (vezi toată discuția)