avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie apartament

buna ziua as avea o intrebare. Avem un apartament luat cu credit bancar iar din cauza crizei nu am mai putut plati ratele, momentan banca a pus pe site ul ei apartamentul la licitatie fara sa ne anunte. Intrebarea mea este ce se va intampla cu noi propietari pt ca noi inca locuim in acest apartament multumesc mult
Cel mai recent răspuns: darimoni , utilizator 23:06, 29 Iulie 2013
Nu cred ca trebuie sa va faceti griji pt noii proprietari, ci pt dvs. , va trebui sa ma mutati pt ca dupa ce se va vinde ( nu se stie cat poate dura) veti fi evacuati.
Proprietarii cei noi se vor intabula cu actul de adjudecare iar ulterior o sa mearga la executor pt evacuare.Din momentul intabularii mai dureaza aprox doua luni pana veti fi evacuat efectiv! Asta cuprinzand toata procedura, mai puteti sa promovati contestatie la executare, dar o veti pierde garantat, dar poate mai tergiversati putin intrarea in posesie a noilor proprietari.
mmultuesc pentru raspuns si revin cu alta nelamurire.Banca nu trebuia sa ne anunte de scoaterea la licitatie a apartamentului.
mentionez ca pana in prezent banca nu ne a trimis nici o hartie acasa cu privire la situatia locuintei
Cu siguranta ca procedura prevede instintarea debitorului, insa nu banca trebuia sa va instinteze ci executorul judecatoresc. Daca nu ati fost anuntat cu privire la licitatie puteti promova contestatie la executare si o sa se admita cu siguranta! Vreau sa va spun ca poate a fost afisata publicatia la locul imobilului si poate a luat-o cineva. Mi-e greu sa cred ca executorul judecatoresc a facut o astfel de eroare. In fine, oricum si daca se admite cont la executare, este doar o amagire de cateva luni pentru a se relua toata procedura conform legii, in final tot la vanzare o sa se ajunga!

Alte discuții în legătură

Publicatie de vanzare elenaeu1 elenaeu1 Publicatia de vanzare la licitatie a unui imobil este obligatoriu sa se faca si intr-un ziar de larga raspandire ? Este o incalcare de procedura daca debitorul ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Evacuare...cum? elevan elevan cum se face evacuare de catre banca dintr-un imobil cu buniri sau fara bunuri? (vezi toată discuția)