avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare...cum?
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare...cum?

cum se face evacuare de catre banca dintr-un imobil cu buniri sau fara bunuri?
Banca nu va evacuiaza ci va scoate la licitatie publica imobilul in urma evaluarii. Evacuarea v-o face noul proprietar care a adjudecat la licitatie imobilul si, p-v de adjudecare ii confera adjudecatorului titlul de proprietate asupra imobilului..:((
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2011
Manole Dumitru, utilizator
Oricum vanzarea imobilelor de catre executorii bancari prin licitatii dureaza destul pentru ca nu prea se inghesuie cumparatorii.
licitatia se va face doar pt bunul imobil. nu si pt obiectele din casa. daca doriti sa mai prelungiti puteti depune contestatie la executare la judecatorie.
dar bunurile se pot lua si dupa ce s-a propus licitatia sau doar inainte
Da. Cand va trebui sa eliberati imobilul, atunci trebuie sa va mutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie apartament darimoni darimoni buna ziua as avea o intrebare. Avem un apartament luat cu credit bancar iar din cauza crizei nu am mai putut plati ratele, momentan banca a pus pe site ul ei ... (vezi toată discuția)
Executare silita garantie imobiliara smarty67 smarty67 Buna ziua As dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva informatii legate de o \"posibila\" executare silita. Cu doi ani in urma am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinviorel florinviorel am castigat o licitatie,am virat suma respectiva si acum astept actul de adjudecare. intrbarea mea este:cat dureaza o executare silita? (vezi toată discuția)