avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune?

Buna ziua,
Suntem o societate romana care are un spatiu inchirit ca sediu.Am primit azi o instiintare cum ca nu am platit aceasta taxa tocmai din 2006.
a)Este obligatorie plata acestei taxe chiar daca nu se utilizeaza?Adica nu se poate da o declaratie pe propria raspundere, ca la persoane fizice, ca nu utilizam acest serviciu?
b)Plata energiei electrice o platim in factura de consum care ne este facuta de proprietar: fiind mai multe firme in cladire, se imparte consumul. In acest caz nu ar fi trebuit ca aceasta taxa sa fie inclusa deja?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:11, 16 Martie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu intre pers juridica si pers fizica adrianiuri adrianiuri Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de inregistrarea utilitatilor(energie, gaz, apa si paza). Cum imi pot inregistra cheltuielile acestor ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)