Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune?

Buna ziua,
Suntem o societate romana care are un spatiu inchirit ca sediu.Am primit azi o instiintare cum ca nu am platit aceasta taxa tocmai din 2006.
a)Este obligatorie plata acestei taxe chiar daca nu se utilizeaza?Adica nu se poate da o declaratie pe propria raspundere, ca la persoane fizice, ca nu utilizam acest serviciu?
b)Plata energiei electrice o platim in factura de consum care ne este facuta de proprietar: fiind mai multe firme in cladire, se imparte consumul. In acest caz nu ar fi trebuit ca aceasta taxa sa fie inclusa deja?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:11, 16 Martie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu intre pers juridica si pers fizica adrianiuri adrianiuri Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de inregistrarea utilitatilor(energie, gaz, apa si paza). Cum imi pot inregistra cheltuielile acestor ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)